Tittel

 SkreddersyddeSkrivekurs

Dato for neste kurs er ikke fastsatt

For skriveglade på alle nivåer

 
Høsten 2018 arrangerte vi vårt niende Firenzekurs.
Vi har strålende tilbakemeldinger både når det gjelder faglig innhold, kursledernes kompetanse og formidlingsevne, og det sosiale programmet. Noen tilbakemeldinger fra deltakere på kursene
• Dyktige, oppbyggelige kursledere
• Det sosiale har vært strålende
• Kurslærere med bred og allsidig erfaring og interesse for folk
• Flott at vi fikk anledning til å skrive mye, og at vi fikk tilbakemeldinger i grupper
• Jeg reiser hjem med mer selvtillit og skrivelyst enn jeg kom til Firenze med
• Jeg har lært ekstremt mye i trygge, morsomme rammer
• Dette kurset har gitt meg en enorm lyst til å fortsette å skrive
• Raushet og romslighet fikk frem mye i mange på kurset
• Absolutt det beste av tre lengre skrivekurs jeg har vært på
• Kurset var profesjonelt gjennomført fra A til Å
• Det er bare ett ord som beskriver dette kurset: FANTASTISK!
• Jeg følte meg inkludert på kurset fra første stund
• Kurset er krevende, men enormt lærerikt

Kurset er et faglig samarbeid mellom TOTAL kommunikasjon 
ved litteraturekspert Bernt Roald Nilsen og spenningsforfatter Torkil Damhaug. SkriveStudio er teknisk og "sosial" arrangør. Bestselgerklubben og Krimklubben er samarbeidspartnere.

Bilder fra vakre Firenze


Blir du med, legger du ikke bare ut på en geografisk reise til renessansens arnested, Firenze. Du blir også bedre kjent med ditt skrivende jeg. Skrivekurset har fokus på hvordan du får mer flyt og frihet i skrivingen. Hvordan formidle ytre og indre opplevelser, og bruke egne erfaringer og kunnskap som utgangspunkt for egen skriveprosess?

Du blir kjent med ulike skrivesjangere, og prøver deg på ulike tekstoppgaver. Ved hjelp av vår unike, litterære verktøykasse går du løs på skriveoppgaver uten prestasjonspress. Vi rangerer ikke deltakerne, men møter hver enkelt på sitt nivå. I trygge rammer får konstruktive tilbakemeldinger på tekstene dine fra deltakere og kursledere.

Kurset passer for både nybegynnere og deg med mer skriveerfaring. Miniforedrag, diskusjoner og skriveoppgaver blir lagt opp slik at du reiser hjem med en litterær kokebok for fremtidig skriveglede.

 
Hovedtemaer på kurset
• grunnleggende om å skrive
• det mentale i skriveprosessen
• den litterære verktøykassen
• skriveøvinger m/tilbakemeldinger Se flere bilder fra våre kurs i bildegalleriet.Bilder fra hotellet:

Praktisk informasjon

Tid
Fredag 9. november kl 1930 til tirsdag 13. november kl 1000

Sted 
Hotel Orto dei Medici 

Pris
Kun kr 9 600,-  inkluderer hele skrivekurset / 4 overnattinger i store enkeltrom m/frokost / 2 middager / kulturell utflukt i Firenze sentrum/ kaffepauser / kursbevis.

Prisreduksjon på kr 800,- per person dersom dere ønsker å dele dobbeltrom.

Reisekostnader kommer i tillegg. 

Antall deltakere
Maks 18 deltakere. Minimum 12 deltakere.

Påmelding og betaling
Du melder deg på ved å sende en mail til [email protected] Forskuddsfaktura på kr 3000,- sendes sammen med bekreftelse av plass på kurset. Resterende beløp betales 6 uker før kursstart på tilsendt faktura.

Påmeldingen er bindende, og innbetalt beløp vil ikke bli refundert. Se betingelser her.

Påmeldingsfrist
1. oktober 2018  (Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder)

Hotellet
Hotel Orto dei Medici ligger noen få minutters gange fra Firenzes historiske sentrum, sentralt, men likevel stille og rolig. Her får du fantastisk inspirasjon til å skrive.

Info
Om skrivekurset: mob 920 80 380 evt. [email protected]
Om hotell/påmelding/betaling: mob 412 88 735 evt. [email protected]

Arrangører:
ToscanaReiser og Skrivestudio
 

Torkil Damhaug har gitt ut ni spenningsromaner på Cappelen Damm forlag, og er spesielt kjent for sine sterke karakterbeskrivelser. Han har studert litteraturvitenskap, antropologi og medisin, og har jobbet som lege og psykiater i tillegg til forfattergjerningen. Han fikk Rivertonprisen i 2011 og 2016, og er en av to hovedlærere på Cappelen Damms krimforfatterskole.

Foto: Fredrik Arff/Cappelen Damm

Bernt Roald Nilsen har stor kompetanse og bred erfaring som journalist og litteraturekspert, og gjør bokomtaler og forfatterintervjuer for flere større bokklubber. Han er kursleder på samtlige kurs, enten alene eller sammen med våre håndplukkede forfattere. Han eier og driver dessuten TOTAL kommunikasjon, og er tekstrådgiver for bedrifter og organisasjoner. Han er hovedlærer på Cappelen Damms krimforfatterskole, og har også bakgrunn som reisejournalist. Som tidligere tekstforfatter, norsklærer og informasjonssjef har han bred pedagogisk erfaring.

Torill Berg er daglig leder og kurskoordinator i SkriveStudio. Hun har vært elev ved Cappelen Damms Krimforfatterskole, og leverer tekster på oppdrag for ulike mediehus. Hun har ansvar for gjennomføring av alle arrangementene til SkriveStudio. Hun er også daglig leder og eier av ToscanaReiser og medeier i eventselskapet Xtenso AS.

Les om Firenzekurset i Magasinet Tara  - les mer her.